Branches waar wij voor werken

Werkkleding is onmisbaar in diverse sectoren zoals industrie, logistiek en wegenbouw. Of je nu in een fabriek werkt, vracht vervoert of wegen aanlegt, goede werkkleding biedt de nodige bescherming en comfort. Bij ons vind je de juiste kleding voor elke branche, zodat je veilig en efficiënt kunt werken.

ARROW
Dapro5

Offshore en windindustrie

In de offshore- en windindustrie is veiligheid niet alleen een prioriteit, maar een absolute eis. Met uitdagende werkomgevingen en complexe operaties op zee, is het belangrijk voor professionals om te beschikken over hoogwaardige werkkleding.

Corporate

Corporate workwear

Bij bedrijven en organisaties speelt uitstraling ook een belangrijke rol. Het uiterlijk weerspiegelt niet alleen de normen en waarden van een bedrijf, maar is ook een krachtig middel om een professionele uitstraling naar buiten toe te creëren.

Bim installatietechniek 2 1280

Bouw en installatietechniek

In de bouw en installatie is vakmanschap enorm belangrijk. Dagelijks zijn deze professionals bezig met het leggen van funderingen, het bouwen van structuren of het installeren van complexe systemen.

Beeld 1

Petrochemie

De petrochemie en andere chemiesectoren vragen om veilige oplossingen op het gebied van werkkleding. Werknemers in deze sector worden dagelijks blootgesteld aan diverse risico's. Deze variëren van chemische stoffen tot extreme temperaturen en mechanische gevaren. 

Logistiek

Lichte industrie en logistiek

Van magazijnen tot distributiecentra, de lichte industrie en logistiek draait om precisie, snelheid en veiligheid. Bij Your Workwear begrijpen we de eisen en uitdagingen van deze branche als geen ander.

Wegenbouw

Weg- en waterbouw en industrie

In de weg- en waterbouw en industrie speelt de juiste werkkleding een belangrijke rol. De omgeving waarin wordt gewerkt, is vaak uiteenlopend. Van bouwplaatsen en tot offshore-installaties en fabrieken.

Hard Hat Mockup 2

Vragen?
Wij helpen je verder.

Heb je vragen over onze diensten of wil je graag meer weten hoe wij je kunnen helpen om jou bedrijf te voorzien van de juiste werkkleding en PBM's? Neem dan contract met ons op.