Kleding visualisaties

Uw logo digitaal op onze kleding

Een unieke service van Your Workwear is kledingvisualisatie. Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. Deze visualisaties zijn digitaal en geven vrijwel 1 op 1 weer hoe nieuwe werkkleding eruit komt te zien, maar ook hoe deze kan worden gecombineerd met elkaar. Ons maatwerk voorstel dient als middel om intern te bespreken waardoor de uiteindelijke keuze gemaakt kan worden. Naast werkkleding en schoeisel, kunnen ook PBM’s hierin mee worden genomen en worden voorzien van een logo. 

Beeld2

Wanneer visuals van de nieuwe werkkleding akkoord zijn bevonden, is het belangrijk dat personeel de juiste maten ontvangt van de nieuwe werkkleding of schoeisel. Hier komen de passessies van Your Workwear goed van pas. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in onze showroom langs te komen en kleding te passen, maar kunnen wij ook een passessie op locatie organiseren. De geselecteerde items van de kledingvisuals worden in diverse maten meegenomen zodat op locatie kan worden gepast. Dit vergroot niet alleen de betrokkenheid van personeel bij het selectieproces, maar zorgt er ook voor dat er niet teveel van bepaalde maten wordt gekozen die uiteindelijk niet worden gebruikt. Door hierin mee te denken, zorgen we er samen voor dat de bestelling aansluit op de behoefte aan nieuwe bedrijfskleding. 

Vervolgstap na kledingvisualisatie
Beeld1
Proefdrukken als referentiekader
Beeld 7

Wanneer werkkleding is geselecteerd en het duidelijk is hoe de bedrukking uiteindelijk zal worden toegepast, is het mogelijk om proefexemplaren te ontvangen. Deze geven de gelegenheid om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken alvorens akkoord te geven op een grote bestelling. Deze service is bedoeld om de kwaliteit van de kleding in combinatie met het logo te kunnen beoordelen. Dit is zowel voor transferbedrukkingen als borduring mogelijk. Ideaal voor inkopers die grootschalig bedrijfskleding inkopen, maar hier intern eerst akkoord op willen hebben. Voor ons is het belangrijk dat iedere organisatie werkkleding heeft dat exact aansluit op wat nodig is. Wij gaan verder dan online kleding selecteren op basis van wat mooi is. We kiezen wat nodig is en dat doen we zelfs voor de finishing touch van een logo of tekst op het betreffende kledingstuk. 

Beeld 8
Laat een kleding visualisatie maken!

Weet je precies welk merk en welke kleding je wilt hebben of ben je nog zoekende naar wat het beste aansluit op de toepassing voor jouw werknemers? Voorafgaand aan de kledingvisualisatie inventariseren we de behoefte en wensen en matchen we dit aan het beoogde budget; indien aanwezig. De gekozen selectie werken wij uit met de logo’s of teksten die horen bij je organisatie. Op verzoek kunnen we meerdere opties uitwerken. Denk aan een groot borstlogo of toch liever wat kleiner. De voorstellen zorgen ervoor dat er een weloverwogen besluit kan worden genomen. Maak een afspraak om een voorstel op maat te laten maken door onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden op het gebied van herkenbare werkkleding.

Bekijk al onze diensten

wat wij nog meer doen

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49