Onze showroom eerst passen is mogelijk

ecologisch verantwoorde kleding

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. Wij zijn geen internet groothandel, maar jouw partner op het gebied van veiligheid en stellen jouw vraag op het gebied van beschermende kleding in onze showroom centraal. De persoonlijke benadering biedt gelegenheid om gezamenlijk tot de best mogelijke oplossing te komen. Hiermee garanderen wij 100% tevredenheid. Ontdek de mogelijkheden van onze fysieke showroom waar je elk moment van de dag binnen kan lopen. 

DSC04919

Als het dragen van werkkleding belangrijk is om de veiligheid van werknemers te kunnen waarborgen, dan wil je toch ervaren wat je inkoopt? Met die gedachtegang is de showroom van Your Workwear ontstaan. Door niet uit een (online) magazine te kopen, maar kleding en schoenen echt te ervaren, weet je door te passen hoe kleding zit en of hier echt fijn in kan worden gewerkt. Ook ontdek je direct de mogelijkheden om kleding te personaliseren aan de hand van fysieke voorbeelden en een kijkje bij onze machines in de aangrenzende werkplaats. Kies voor een sluitend advies en logische investering als het om werkkleding, werkschoenen of PBM gaat en deel met ons jouw wensen, behoeften én eisen.

Werkkleding winkel met mogelijkheid tot passen
Foto 1
De laatste collecties voor zowel mannen als vrouwen
Mascot1

Bij Your Workwear zijn we toonaangevend als het gaat om onze adviserende rol, maar ook om de collecties die we voeren. Niet alleen de laatste collecties, maar ook aanbod dat gekenmerkt wordt door zijn duurzaamheid. Door hier bewust mee bezig te zijn, heb je als klant ook echt wat te kiezen. Wij voeren zowel kleding voor mannen als vrouwen en dat betekent dat passessies bij ons op locatie dus echt van meerwaarde zijn voor een ieder. 

Beeld3
Langskomen of toch liever op locatie? Bij ons kan het allebei!

In onze showroom in Dordrecht is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk op afspraak te komen. Toch kan het voorkomen dat de voorkeur uitgaat naar op locatie passen in verband met verschillende belanghebbenden of om onze adviseurs te laten zien waar de kleding wordt toegepast. In dat geval komen wij met een voorselectie aan kleding langs om ter plekke deze door te spreken en direct de mogelijkheid tot passen te bieden. Het is onze taak om jou volledig te ontzorgen op het gebied van beschermende kleding. Maak een afspraak om de vele mogelijkheden te ontdekken die wij te bieden hebben. Bij ons op kantoor of bij jou op locatie!

Bekijk al onze diensten

wat wij nog meer doen

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49