Personaliseren werkkleding

BEDRUKKEN OF BORDUREN

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen. Dit kan werktechnisch zijn op de bouwplaats, maar dus ook bij de doelgroep van jouw organisatie. Your Workwear voorziet in hoogwaardige bedrukkingen die ieder een op zichzelf staand doel dienen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie transferbedrukking, het borduren van een logo of bedrukking met extra functionaliteiten als reflectielogo’s. Net als de keuze voor de juiste kleding voor de juiste toepassing, helpen wij ook bij het kiezen van de juiste afwerking die zorgt voor herkenning en uniformiteit. Ontdek de mogelijkheden van werkkleding bedrukken. 

Transfers op shirt

Een van de meest voorkomende redenen om werkkleding te bedrukken, is herkenning. De kwaliteit van jouw organisatie moet zicht doorvertalen in de kleding van werknemers en daar speelt de bedrukking een belangrijke rol in. Door een hoge kwaliteit qua bedrukkingen en borduringen aan te bieden, zorgen wij dat deze lange tijd meegaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over bedrukkingen die na verloop van tijd loslaten, terwijl de polo of werkjas nog in goede staat is. Dit draagt bij aan onze doelstellingen om niet alleen duurzame kleding te verkopen, maar ook zorgen dat deze langdurig gedragen kunnen worden zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van je organisatie. Bij Your Workwear maken we voor onze bedrukking gebruik van transferbedrukking die door middel van hitte op de werkkleding worden aangebracht. 

Onze geavanceerde apparatuur in combinatie met hoogwaardige logo’s zorgen dat zowel kleine als grote producties dezelfde kwaliteit hebben. Zo ben je verzekerd van consistentie bij iedere herhaalorder die je plaatst.

Werkkleding laten bedrukken
Untitled 4
Bedrijfskleding met logo borduren
Burduren

Het borduren van een logo op bedrijfskleding geeft een bepaalde luxe aan een kledingstuk. Hoewel onze transferbedrukkingen een professionele uitstraling geven, wordt borduurwerk vaak toegepast voor bedrijfskleding die wel op de werkvloer wordt gedragen, maar niet op de werkplaats. Borduurwerk passen wij veel toe op bedrijfspolo’s, blouses, colberts, werkbroeken/pantalons en ander soortgelijke kledingstukken. Door gebruik te maken van speciale apparatuur, zijn wij in staat om veel verschillende garen te combineren. Hierdoor is het vaak mogelijk om de meest complexe logo’s te laten borduren. Wanneer er toch limitaties zitten aan het logo in verband met bijvoorbeeld kleurverlopen, dan zorgen onze collega’s er samen met jou voor dat er alsnog een mooi logo tot stand komt dat jouw organisatie juist weerspiegelt. 

Burduren4
Bedrijfskleding voorzien van logo? Ontdek de mogelijkheden bij Your Workwear!

Your Workwear heeft zich al velen jaren toegelegd op het aanbieden van bedrijfskleding voor de meest uiteenlopende branches. Hierdoor zijn wij in staat om een adviserende rol in te nemen bij niet alleen de keuze van het type werkkleding, maar ook welke bedrukking of borduursel het beste aansluit op de toepassing in het veld. Hiermee garanderen wij niet alleen werkkleding waarin mensen graag willen werken, maar bieden we ook de uitstraling doe aansluit bij jouw organisatie. Maak vandaag nog een afspraak met de adviseurs van Your Workwear om de mogelijkheden te ontdekken van bedrijfskleding voorzien van een logo.

Bekijk al onze diensten

wat wij nog meer doen

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49