PBM scan voor uw bedijf

 selecteren van de juiste werkkleding

Een veilige werkomgeving is afhankelijk van vele factoren. Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid voor het personeel om te zorgen dat deze alle middelen heeft om zijn of haar veiligheid te kunnen waarborgen. Los van het toezien dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, is het belangrijk dat personeel de juiste werkkleding en schoeisel draagt en de daarbij persoonlijke beschermende middelen (PBM). Onze ervaring binnen verschillende sectoren van bouw- en installatietechniek tot aan de petrochemie zorgt ervoor dat wij exact weten wat nodig is voor welke toepassing. Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is en aan welke eisen dit moet voldoen.

Transfers op shirt
  1. Inventariseren wensen en behoeften: allereerst kijken we wat de wens is op het gebied van werkkleding. Dit doen we in onze showroom of op locatie wanneer er twijfel is over het soort bedrijfskleding dat nodig is. Deze wensen vertalen we naar behoeften op het gebied van veiligheid. Hierin nemen we zowel kleine als grote risico’s mee die zich in extreme gevallen kunnen voordoen. Zo kunnen we de veiligheid van werknemers te allen tijde waarborgen als het gaat om beschermende kleding of PBM tijdens het werk. 

  2. Analyse resultaten: wanneer alles is geïnventariseerd, zullen de uitkomsten aan de hand van de laatst geldende wet- en regelgeving worden getoetst. Dit doen wij ook direct voor reeds aanwezige PBM. Voorkeuren vanuit werknemers of opdrachtgevers worden hier direct in meegenomen en leiden uiteindelijk tot een advies.

  3. Adviesrapport: het uiteindelijke adviesrapport dient als een soort handboek voor het selecteren van werkkleding en PBM. Door hier uiteen te zetten wat nodig is voor de verscheidene toepassingen, kunnen weloverwogen besluiten worden genomen. Samen met jou kijken we naar werkkleding en PBM dat aansluit bij het advies om zo tot de beste aankoop te komen die aansluit bij de eerdere wensen en behoeften bij de inventarisatiefase.
In drie stappen een adviesrapport

Een PBM scan komt tot stand aan de hand van drie eenvoudige stappen. Allereerst inventariseren we de behoefte, hierop volgt vervolgens een analyse die alles langs de maatstaf legt die geldt binnen het werkveld waarin je opereert en uiteindelijk komt een adviesrapport dat alles bij elkaar laat komen. We schrijven de drie stappen hieronder uiteen:

Untitled 4
Wat zijn de voordelen van een PBM-scan
Burduren

Een scan van persoonlijke beschermende middelen brengt diverse voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor bewustwording op het gebied van het inkopen van PBM en/of werkkleding en creëert het direct draagvlak bij degene die akkoord moeten geven op budgetten. Door inzicht te krijgen, kunnen bewuste keuzes worden gemaakt die voordelig zijn op de lange termijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat er duurzame afwegingen worden gemaakt, maar er ook een kostenreductie wordt bewerkstelligd. Door de adviseurs van Your Workwear in te schakelen, krijg je een gedegen advies dat écht inhoudelijk is als het gaat om beschermende middelen. Met behulp van onze bestelportal is het mogelijk om een duidelijk overzicht te hebben van de gemaakte keuzes naar aanleiding van de scan. Veiligheid mag nooit iets zijn waar geen gedegen aandacht aan wordt geschonken. Een scan biedt hierin uitkomt!

Burduren4
Bedrijfskleding voorzien van logo? Ontdek de mogelijkheden bij Your Workwear!

Your Workwear heeft zich al velen jaren toegelegd op het aanbieden van bedrijfskleding voor de meest uiteenlopende branches. Hierdoor zijn wij in staat om een adviserende rol in te nemen bij niet alleen de keuze van het type werkkleding, maar ook welke bedrukking of borduursel het beste aansluit op de toepassing in het veld. Hiermee garanderen wij niet alleen werkkleding waarin mensen graag willen werken, maar bieden we ook de uitstraling doe aansluit bij jouw organisatie. Maak vandaag nog een afspraak met de adviseurs van Your Workwear om de mogelijkheden te ontdekken van bedrijfskleding voorzien van een logo.

wat wij nog meer doen

Bekijk al onze diensten

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49