Onze diensten

Wij bieden diverse diensten zoals passessies op locatie of in onze showroom, het personaliseren van werkkleding en een handig online bestelportaal. Tijdens passessies vind je de perfecte maat, waar personalisatie zorgt voor een unieke uitstraling. Ons online portaal maakt bestellen eenvoudig en snel. Lees meer over onze unieke diensten.

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Hard Hat Mockup 2

Vragen?
Wij helpen je verder.

Heb je vragen over onze diensten of wil je graag meer weten hoe wij je kunnen helpen om jou bedrijf te voorzien van de juiste werkkleding en PBM's? Neem dan contract met ons op.