Kleding bestelportaal

gemakkelijk online  inkopen

Bij Your Workwear vinden wij het belangrijk dat na het proces van de juiste kleding voor de juiste toepassing selecteren, het bestellen van werkkleding, werkschoenen en PBM's zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Als organisatie krijg je toegang tot een eigen bestelomgeving van waaruit je het gehele inkoopproces kunt beheren. Vanzelfsprekend staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het selecteren van nieuwe items zodat je zeker bent dat deze in lijn zijn met de huidige werkkledij. 

Beeld2
  • Directe koppeling met interne administratie versnelt processen.

  • Filiaalinkopers kunnen per afdeling bestellingen plaatsen. Hoofdinkopers hebben inzicht in alle filialen. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig bestellen met persoonlijk budget.

  • Overzichtelijke Registratie, Maatgegevens, afleveradressen, orderhistorie, budget per medewerker.

  • Bestelhistorie per jaar, filiaal of medewerker in één oogopslag.

  • Op Maat Gemaak voor uw bedrijf
De voordelen van ons Kleding Management Systeem
Beeld1
Ervaar het gemak van een eigen bestelomgeving

Een bestelportal biedt niet alleen inzicht in items die in het verleden zijn besteld, maar biedt ook direct inzicht in de kosten voor nieuw aan te schaffen producten. Alle merken en de daarbij behorende producten zijn hier terug te vinden. Ondanks een bestelportal ervoor zorgt dat je snel en efficiënt kunt werken, blijven wij bij Your Workwear altijd betrokken bij jou als klant wanneer het gaat om advies op het gebied van werkkleding. Zo kan het zijn dat een bepaald kledingstuk of schoeisel niet verkrijgbaar is binnen het merk waarmee je reeds werkt. Wij zoeken een passend product waarvan wij weten dat dit aansluit op de toepassing waarvoor deze geschikt moet zijn. Zo behouden we de veiligheid van personeel gedurende het werk.

Beeld3
Bestelopmaat

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je ook het gemak van een bestelportal ervaren voor al uw inkopen op het gebied van (beschermende) werkkleding? Onze adviseurs richten een bestelportal in op maat zodat je snel en overzichtelijk nieuwe orders kunt plaatsen, maar ook a orders uit het verleden erbij kan zoeken. Zo houden wij het voor jou overzichtelijk. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs 

Bekijk al onze diensten

wat wij nog meer doen

Asset 151

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen.

Asset 141

Showroom / Paslocatie

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 10backgroundmob

Ons online bestelportaal

Met behulp van ons gepersonaliseerde Kleding Management Systeem wordt het uiterst eenvoudig om nieuwe orders te plaatsen, maar ook om de bestelhistorie in te zien.

Asset 121

Kledingvisuals op maat

Deze service is er speciaal op geënt om bedrijven een beter beeld te geven van hoe de werkkleding in combinatie met hun logo eruit komt te zien. 

Asset 161

PBM scan op locatie

Met behulp van een PBM-scan kunnen we afstemmen wat er nodig is om je bedrijf van de juiste werkkleding te kunnen voorzien en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49