Bouw en installatie techniek

Het leggen van de fundering

In de bouw en installatie is vakmanschap enorm belangrijk. Dagelijks zijn deze professionals bezig met het leggen van funderingen, het bouwen van structuren of het installeren van complexe systemen. Professionals in de bouw en installatie hebben betrouwbare kleding nodig die hen beschermt tegen diverse weersomstandigheden, comfort biedt tijdens lange werkdagen en duurzaam genoeg is om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Bij Your Workwear begrijpen we voor welke uitdagingen bouw- en installatie teams dagelijks staan. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige werkkleding en accessoires die aan alle eisen voor de bouw en installatie voldoen. 

Veiligheid altijd op een

In de bouw en installatie staat veiligheid op nummer 1. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan kledingstukken die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dit inclusief reflecterende materialen voor een betere zichtbaarheid op drukke bouwplaatsen en beschermende lagen tegen potentieel gevaarlijke omstandigheden. Kies voor onze veilige, stevige werkbroeken met verstevigde knieën, veiligheidshelmen of hoogwaardige veiligheidsschoenen met slipbestendige zolen. bij Your Workwear vind je altijd alles wat je nodig hebt om veilig te werken in de bouw- en installatiesector.

Optimaal comfort in alle omstandigheden

Naast veiligheid is comfort een andere belangrijke factor voor professionals die lange dagen doorbrengen op bouwplaatsen. Onze kledinglijn is gemaakt met behulp van de beste materialen die ademend zijn en toch duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen de ruwste behandeling. Van shirts en truien tot jassen en overalls, elk kledingstuk is ontworpen met het oog op comfort. Zo kan personeel zich geheel concentreren op het werk zonder afgeleid te worden door ongemak.

Daarnaast weten we dat bouw- en installatieprojecten vaak onderhevig zijn aan veranderende weersomstandigheden. Denk aan werken in de brandende zon tot werken in stortregens. Daarom bieden we diverse soorten kleding opties die geschikt zijn voor alle weertypen, inclusief waterdichte werkjassen, thermische onderkleding en zonwerende shirts. Met onze kleding blijf je warm, droog en beschermd, ongeacht wat moeder natuur op jouw pad brengt. 

Werkkleding voor de bouw en installatie kopen? Kom in contact.

Of het nu om een bouwvakker, installateur of projectmanager gaat, Your Workwear heeft alles wat deze branche nodig heeft om veilig, comfortabel en productief te blijven op de bouwplaats of installatiesector. Met onze hoogwaardige kleding en PBM’s kun je erop vertrouwen dat werknemers uitgerust zijn met de best beschikbare kleding. Zo kunnen zij zich geheel focussen op het leveren van uitstekend werk, keer op keer. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en laat je geheel vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. 

PBM’s en accessoires

Naast kleding bieden wij ook een ruim assortiment PBM’s die zijn ontworpen om de werkzaamheden van bouw- en installatie professionals gemakkelijker te maken. Denk aan veiligheidshelmen, valbeveiliging, werkschoenen en werklaarzen, kniebeschermers en nog veel meer. Onze PBM’s zijn speciaal geselecteerd om te voldoen aan de unieke behoeften van deze doelgroep. Met onze persoonlijk beschermende middelen kun je werknemers naast comfortabele en veilige kleding ook direct voorzien van echte bescherming en extra comfort. Zo zijn zij altijd direct klaar om aan het werk te gaan. 

Andere branches

Dapro5

Offshore en windindustrie

In de offshore- en windindustrie is veiligheid niet alleen een prioriteit, maar een absolute eis. Met uitdagende werkomgevingen en complexe operaties op zee, is het belangrijk voor professionals om te beschikken over hoogwaardige werkkleding.

Logistiek

Lichte industrie en logistiek

Van magazijnen tot distributiecentra, de lichte industrie en logistiek draait om precisie, snelheid en veiligheid. Bij Your Workwear begrijpen we de eisen en uitdagingen van deze branche als geen ander.

Wegenbouw

Weg- en waterbouw en industrie

In de weg- en waterbouw en industrie speelt de juiste werkkleding een belangrijke rol. De omgeving waarin wordt gewerkt, is vaak uiteenlopend. Van bouwplaatsen en tot offshore-installaties en fabrieken.

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49