Zekerheid garanderen door samen te werken

Ruime keuze in werkkleding

DSC04908
281847255 3113774748840355 273919901501393394 n

In de wereld van werkkleding en PBM’s is Your Workwear het adres dat overzicht biedt. Jouw partner op het gebied van werkkleding, multinormkleding, PBM’s, en werkschoenen. Door ons uitgebreide portfolio aan merken te combineren met onze ervaring binnen uiteenlopende branches, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij exact weten wat jij nodig hebt. Met een assortiment dat aansluit op de laatst geldende eisen als het om veiligheid gaat, zorgen wij na intake voor een logische selectie waar jij snel je keuze op kunt baseren. Van bouw- en installatietechniek tot logistiek en transport. Door samen te werken, zorgen we voor zekerheid.  

Professionele begeleiding: van advies tot levering

Unique selling points

Onze werkwijze is waar wij het verschil maken. Wij verkopen niet zomaar bedrijfskleding, maar leveren veilige en comfortabele werkkleding die naadloos aansluit op de gebruiker. In een eerste kennismakingsgesprek inventariseren we de behoeften en nemen wij je mee in de keuzes die er zijn en helpen we bij het maken van bepaalde afwegingen. Vervolgens kijken we naar het type kleding dat het beste hierop aansluit en combineren wij dit met de uitstraling die het moet hebben. Denk hierbij aan de combinatie van kleuren of bepaalde elementen die extra veiligheid bieden. Met behulp van passessies in onze showroom of op locatie zorgen wij dat elke werknemer kleding draagt die aansluit bij zijn of haar werkzaamheden én heel belangrijk: comfortabel zit. Met behulp van een op maat ingericht bestelportaal wordt het heel eenvoudig gemaakt om bestellingen in te zien en nieuwe te plaatsen.

Asset 121

Personaliseren van werkkleding

Werkkleding wordt niet alleen vanuit praktisch oogpunt aangeschaft, het heeft ook de mogelijkheid om je bedrijf naar buiten uit te dragen en uiteindelijk herkenning op te roepen. Dit kan werktechnisch zijn op de bouwplaats, maar dus ook bij de doelgroep van jouw organisatie. 

Asset 141

Persoonlijke service in onze showroom

Bij Your Workwear zijn wij trots op onze showroom. Hier bieden wij de meest uiteenlopende kleding, schoeisel en PBM aan van waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken als het gaat om werkkleding. 

Asset 111

Online bestelportaal voor bedrijven

Bij Your Workwear vinden wij het belangrijk dat na het proces van de juiste kleding voor de juiste toepassing selecteren, het bestellen van werkkleding, werkschoenen en PBM's zo min mogelijk tijd in beslag neemt.

Duurzaam ondernemen in elke vezel
Ss6

Bij Your Workwear vinden wij het belangrijk dat ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt. Dit zie je bij ons niet alleen terug in de merken die wij voeren, maar ook hoe wij als onderneming omgaan met voor ons belangrijke onderdelen zoals het inkopen van producten, tevens ook in het teruggeven aan de maatschappij in de vorm van sponsoring van lokale sportclubs. Door niet als een groothandel te acteren, maar als een specialist, biedt ons dit de mogelijkheid om echt samen met onze leveranciers te kijken hoe we gezamenlijk onze ecologische impact zo klein mogelijk kunnen houden. Daarnaast streven we ernaar om onze werknemers een fijne werkomgeving te bieden, maar ook een ieder een eerlijke en gelijke kans te geven op een fijne werkplek. 

Sportclub
Ontdek de meerwaarde van Your Workwear

Ieder bedrijf is anders en daarmee ook ieder verzoek. Hier weten wij als geen ander hoe mee om te gaan. Dit doen wij vanuit onze showroom in Dordrecht of op locatie om op basis van passessies de juiste kleding te kiezen. Snel schakelen is een van onze kenmerken, maar wel altijd met een persoonlijke touch. Benieuwd geworden naar wat de meerwaarde van ons is voor jouw onderneming? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over. 

Asset 12logo2
Lees wat onze Klanten zeggen

Onze bedrijfskleding laten verzorgen door Your Workwear , fijne samenwerking, duidelijkheid, eerlijkheid, goed advies, en wij lopen er weer netjes bij in onze bedrukte bedrijfskleding ,echt een aanrader

Blankenstijn Badkamers

Your Workwear is een prettig en professioneel bedrijf, waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen van het bedrijf en de medewerkers. Snelle levertijd en goede kwaliteit! Bestellingen kunnen makkelijk doorgegeven zowel online (persoonlijke webomgeving), per mail als telefonisch.
Wij gaan vol vertrouwen starten met een geheel nieuwe kledinglijn!

Joost de Goede

Your Workwear is een echte aanrader. Je wordt snel en vakkundig geadviseerd en geholpen. De materialen zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is perfect

Richard van de Polder

Werkkleding laten borduren, en we zijn heel tevreden over het resultaat. Ze hebben ons heel goed geholpen met het logo, en uiteindelijk hebben ze het ook nog aan boord gebracht. Top service, echt een aanrader.

Anne Dagevos

Vragen? Stuur ons een bericht

kom in contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail of met behulp van het contactformulier. Wij zitten er klaar voor!

Adres:

Jan Valsterweg 22 B
3315 LG Dordrecht

E-mailadres:

Telefoon:

078 850 15 49